Àpats Quattros

Dilluns obert de 13:00h a 16:00h // nit tancat.

De dimarts a divendres: 13:00h a 16:00h // 20:00h a 00:00h

Dissabe i diumenge: 12:00h a 16:00h // 20:00h a 00:00h

A l’Àpats Quattros us proposem una cuina mediterrània que harmonitza l’avantguarda culinària amb receptes tradicionals per tal d’oferir-vos plats originals, sorprenents, plens de sabor i color i, alhora, honestos i saludables. Els productes de temporada són sempre protagonistes dels nostres plats i formen part essencial del nostre menú diari.

A la nit, a més de la nostra carta, podeu gaudir de diferents menús, formats per primers i segons, pica-pica per a compartir i segons o, fins i tot, un menú degustació per a deixar-se dur de la mà del nostre cuiner.

També us oferim la possibilitat de crear menús a mida per a grups, personalitzats per a que tots a taula frueixin d’allò que els hi agrada.

Situat a l’entorn del circ romà, en una tranquil·la zona de vianants, l’Àpats Quattros té una encantadora terrassa a la plaça de la Font, davant per davant de l’Ajuntament, per a dinar al solet a l’hivern i estar a la fresca les caloroses nits d’estiu. Només caldrà que ens descobriu per a, n’estem segurs, convertir-vos en fans de la nostra cuina i de la atmosfera càlida i cordial segell de la casa.