C de les Coques 1 Bis – 43003 Tarragona

Tots els dies de: 13:30h a 15:30h // 20:30h a 23:00h


977 895 477


info@frida-restaurant.com

Som Leo i Gina, o Gina i Leo, una parella de Mexicans amants de la bona vida, el bon menjar, els animals, la família, els castells, i unes cerveses ben fredes a la plaça. Ens vam conèixer estudiant cuina a Mèxic fa … (Que importa això …?) Uns quants anys.

En acabar els nostres estudis vam tenir l’oportunitat de continuar formant-nos aquí a Europa i ens vam tirar a l’aventura. Sabíem que Catalunya era una zona molt potent gastronòmicament parlant, i per mitjà d’un conegut arribem a Tarragona.

La casualitat, el destí qui sap que va voler que Leo entrés a treballar en AQ on va passar 5 anys molt intensos i productius, aquí a més d’aprendre molt de la cuina que aquí es fa es va forjar una amistat molt forta amb Ana i Quintín (AQ) .

Després d’aquests 5 anys Leo va tenir la necessitat de seguir creixent i va estar treballant i dirigint altres cuines de la ciutat per més tard adonar-se que sentia la necessitat de en certa manera tornar a la família AQ.

Gina per la seva banda es va formar treballant en diversos restaurants de Tarragona, tant en cuina com en sala, aprenent una miqueta de cada restaurant pel qual anava passant i coneixent molt bé la gastronomia catalana.

Ara ens sentim amb les ganes, l’aprenentatge i la força suficient per començar amb el nostre propi projecte, que no és altre que el de portar la gastronomia del nostre país i sumar tot l’après durant tots aquests anys aquí, amb el gran producte que ens ofereix Tarragona. Per això hem volgut comptar amb els nostres amics i ara socis Ana i Quintín (AQ) perquè ens ajudin i ens acompanyin en aquest bonic viatge.

Una cuina de sabor i de color, on cada mos és un viatge.

Vols viatjar amb nosaltres?

Frida igual que nosaltres és mexicana, lluitadora, mestissa i una font d’inspiració per mig món.

frida_local-18
terraza_frida-47
frida_local-26
frida_local-37
terraza_frida-7
terraza_frida-1
frida_local-4
terraza_frida-6
frida_local-53
frida_local-11

ens podeu trobar:


Facebook


Tripadvisor


Instagram