CARRER DE LES COQUES, 7, 43003 TARRAGONA

Obert tots els dies de la setmana 

Horari: 13:30h a 15:30h // 20:00h a 22:30h


977 215 954


reserves@aq-restaurant.com

Cuinar per ser feliç i menjar per fer feliç, sense més, ni més, ni menys, que no és poc …

Una cuina directa, sense artificis, que va directament al paladar, al cor i al vostre cervell, de vegades records, a vegades de viatge, altres vegades la tradició, la nostra i la d’altres, per què no? Però sempre, sempre buscant el teu somriure, aspirem a ser com un bon japo en el qual tot el que et fas a la boca siguin «mossegades de felicitat».

Més de 30 plats i més de 30 vins, que no són pocs i que canvien molt sovint, la carta, (un senzill foli) que canvia cada día una mica, on ningú sap què pasará, tampoc nosaltres. No vinguis amb l’idea de tornar a menjar aquell que tanto et va agradar, pot ser que ho trobis de nou o segurament no … Això ens farà passar a que proveu una altra cosa …

Un verat, uns lletons, uns «callos» de bacallà, uns quants tàrtars, una saborosa i cremosa croqueta, avui de calamars a la seva tinta, demà de gambes, el passat …? Una patata brava diferent, un bon tros de Wagyu, un Chulatún, algun escabetx, algun tàrtar més … Ana és així, unes ortiguillas, un tros de caneló i qui sap què més … tot té cabuda a la nostra cuina.

En quant a vi, més del mateix, blancs atlàntics, frescos amb acidesa i complexitat, per descomptat Jerez, els nostres preferits, sempre a la cuina, pregunta per ells, i com no … blancs de casa, Garnatxes de per aquí, Terra Alta , Conca, Priorat i Montsant. Negres també atlàntics, (ens ha donat per aquí) frescos, aromàtics i florals, i els nostres nous negres, cada vegada amb menys fusta i més fruita. Els vins de Ricard per descomptat (Rarets i Companyia) i les bones garnatxes i carns del Priorat, Montsant, etc.

Un equip, format de bons professionals i millors persones compromesos amb la causa que faran, o almenys ho intentaran, que tot vagi bé. Sense ells seria impossible.

El lema d’AQ: Una altra forma és possible, segueix avui més vigent que mai, tant Ana com Quintín com el resta de l’equip creiem en aquesta filosofia, creiem que les coses es poden fer de forma diferent, somme amb construir el nostre dia a dia, a la nostra manera i busquem la complicitat dels nostres amics i clients. Perquè no?

Amb el canvi de concepte i de local hem guanyat, hem guanyat en llibertat, ara tu ets el que decideix què i quant menjar. AQ ara és més desenfadat, més lluminós, no encorsetjat, més democràtic, més transparent.

Atreveix-te a seure en qualsevol de les nostres barres i pregunta tot el que se t’acudeixi tant Ana, com Ferri, Diego o Xavi estaran encantats de conversar amb tu. Estar ha de ser part de l’experiència, no siguis tímid i atreveix-te a passar una estona amb nosaltres.

Amb aquest canvi de negoci hem volgut tornar a fer el que ens demanava el cos, tornar a fer el restaurant on ens agradaria anar com a clients, i estem molt contents amb el resultat. Esperem de cor que ho passis bé i que gaudeixis tant com nosaltres.

AQ (Ana + Quintín)

Nou_AQ-14
Nou_AQ-7
Nou_AQ-2
AQ_WEB-48
AQ_WEB-34
AQ_WEB-2

ens podeu trobar:


Facebook


Twitter


Instagram


Tripadvisor